FAQ

Aanmelden

Hoe kan ik aanmelden?

Je kunt je inschrijven via ons inschrijfformulier. Lees onze voorwaarden goed door.

Hoe kan ik mijn filmpje opsturen?

Upload een filmpje waarop duidelijk zichtbaar is (in beeld en geluid) wat je talent is. Geef in het aanmeldformulier aan op welke manier je jouw video aanlevert. De opties zijn:
– Stuur het filmpje via Whatsapp naar het nummer 06-21 45 04 36. De maximale grootte van het bestand is 65mb.
– Geef een YouTube link of WeTransfer link door.
– Zet je filmpje op een USB stick of een CD-rom en lever het af bij Trias. Maak vooraf een afspraak door te mailen naar trias@stichting-trias.nl.

Hoelang mag mijn act zijn?

Je hebt maximaal 4 minuten de tijd voor je act.

Moet mijn filmpje recent zijn opgenomen?

Nee, dat hoeft niet. Het mag al eerder zijn opgenomen, maar niet langer dan een jaar geleden.

Moet de act op het filmpje hetzelfde zijn als waar ik straks mee wil optreden?

Nee, dat hoeft niet. Als je wordt genomineerd voor de voorronde mag je ook iets anders doen.

Hoe zit het met het beeldmateriaal dat gebruikt wordt van de voorronde en de finale?

We maken film- en fotobeelden van de voorronde en de finale. Door mee te doen geef je toestemming om dit voor publiciteitsdoeleinden te gebruiken. Je kunt eventueel bezwaar maken door te mailen naar info@rijswijktalentaward.nl

Voorrondes

Wanneer is de voorronde?

De voorronde vindt plaats op zaterdagavond 9 oktober 2021 in de Theaterzaal van Trias (Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk). We vragen iedereen om die dag vanaf 12.00 beschikbaar beschikbaar te zijn.

Op welke locatie vindt de voorronde plaats?

De voorronde vindt plaats in de Theaterzaal van Trias (Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk). 

Moet ik aanwezig zijn tijdens de voorronde?

Ja, we vragen iedereen om op zaterdag 9 oktober 2021 beschikbaar te zijn (in de middag en avond). De jury geeft dan persoonlijk feedback op ieders performance.

Kan ik de voorronde bijwonen als publiek?

Bij de voorronde kan helaas geen publiek fysiek aanwezig zijn (zolang de coronamaatregelen gelden). Via een livestream kun je de voorronde vanuit huis volgen. We verwachten dat bij de finale wel publiek aanwezig kan zijn.

Finale

Wanneer is de finale?

De finale vindt plaats op zondagmiddag 28 november 2021 in de Rijswijkse Schouwburg (Generaal Spoorlaan 10 in Rijswijk). Je bent op zaterdag 27 november vanaf circa 15.00 uur beschikbaar voor de generale repetitie. Op zondag 28 november 2021 ben je beschikbaar voor de finaleshow vanaf circa 12.00 uur.

Moet ik als finalist aanwezig zijn bij de finale op zondag 28 november 2021?

Ja, je dient op 28 november vanaf 12.00 uur beschikbaar te zijn voor de finaleshow. Op zaterdag 27 november dien je vanaf circa 15.00 uur beschikbaar te zijn voor de generale repetitie.

Kan ik de finale bijwonen als publiek?

Afhankelijk van de maatregelen, verwachten we dat bij de finale wel publiek aanwezig kan zijn. De tickets bedragen €15,- per persoon en worden beschikbaar gesteld via onze website. Houd hiervoor onze website en social media in de gaten.

Kan ik al een kaartje kopen voor de finale?

Afhankelijk van de maatregelen, verwachten we dat bij de finale wel publiek aanwezig kan zijn. De tickets bedragen €15,- per persoon en worden beschikbaar gesteld via de website van de Rijswijkse Schouwburg. Houd voor start kaartverkoop onze website en social media in de gaten.

Kan ik met de organisatie in discussie over de uitslag van de jury?

Nee, je kunt over de uitslag niet in discussie.