Over Rijswijk Talent Award

Trias, Centrum voor de Kunsten organiseert samen met de Rijswijkse Schouwburg de Rijswijk Talent Award-editie podiumkunsten. Daarbij werken we samen met Dansstudio Marijke de Roo, Just Dance Studio en het Rijswijks Jeugdtheater.

Met elkaar stimuleren wij talentontwikkeling en geven meer aandacht aan podiumkunsten voor amateurs in Rijswijk. We geven letterlijk en figuurlijk een podium aan talent op het gebied van zang, dans, acrobatiek, toneel, cabaret, spoken word, beatboxen en muziek maken.

We bestaan inmiddels 5 jaar. De eerste drie jaar, in 2017, 2018 en 2019, organiseerden we de Rijswijk Talent Award voor Podiumkunsten. In 2020 zetten we de talenten op het gebied van Beeldende Kunst in de schijnwerpers.

Zowel via verenigingen maar ook individueel zijn veel mensen actief bezig zich creatief te uiten. Door te zingen, een instrument te bespelen, met elkaar een bandje of een koor te vormen, te dansen of te acteren. Er zijn echter maar weinig kansen om je te meten aan anderen, op te treden en je talent te laten zien en feedback te krijgen van professionals. Dat kan allemaal door mee te doen aan de Rijswijk Talent Award.

De Rijswijk Talent Award is mede mogelijk gemaakt door:

en wordt ondersteund door:

Onze partners:

Onze sponsoren: