FINALE

DE FINALESHOW GAAT DOOR!

De overheid heeft een lockdown aangekondigd per 28 november 2021: de dag van de finaleshow van de Rijswijk Talent Award. Ondanks de strengere maatregelen kan de finale tóch plaatsvinden in de Rijswijkse Schouwburg. Wegens de 1,5 meter afstand regel kunnen er nog 150 mensen in de zaal. Daarom is de finaleshow nu ook te volgen via livestream vanuit huis.

 

Benieuwd naar wie hét podiumkunst talent van 2021 wordt? De livestream is a.s. zondag vanaf 15.00 uur te volgen via Vimeo. De kijkers thuis kunnen via de stempagina (gaat live om 15.00 uur) op hun publieksfavoriet. De finalist met de meeste stemmen wordt publiekswinnaar.

Laat je verrassen door lokaal talent! “Het niveau dit jaar ligt ontzettend hoog!”, vertelt Jackie van der Vlis, projectleider van de Rijswijk Talent Award. Uit 20 acts van de voorronde zijn 10 finalisten geselecteerd en 1 publiekswinnaar: 

– Aimée van Ruiten
– PoEd
– Flamenco dansgroep van Liz Dans
– RJT Vocals o.l.v. van Koen Both
– Shadon Bindraban
– Multiwoman van Balletstudio Marijke de Roo
– Jessica Cadil
– Eyfa
– Gwen Hamstra
– Gwen van der Bovenkamp (publiekswinnaar) 
– D. Bernard

De winnaar ontvangt € 500,- (voor eigen talentontwikkeling), een exclusieve award en diverse optredens bij lokale podia.

Kaartenverkoop

Wil je de spannende finale bijwonen? Dat kan! Reserveer kaarten voor de Rijswijkse Schouwburg op zondag 28 november, aanvang 15.00 uur. Reserveer kaarten via de onderstaande knop! Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Testen voor Toegang
Tijdens de voorronde werken we met Testen voor Toegang; bezoekers van 13+ en ouder dienen een QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien (een test-, herstel- of vaccinatiebewijs) met een geldige ID-kaart. Vraag een gratis test aan via www.testenvoortoegang.nl.

JURY

De jury voor de finale bestaat uit Tessa Kraus, Camille Pidou en Amar El Ajjouri. Zij kiezen de uiteindelijke winnaar van de Rijswijk Talent Award 2021. 

JURYLEDEN FINALE

Tessa Kraus
Tessa zit sinds de eerste editie in de jury van de Rijswijk Talent Award. Ze ademt muziek en lesgeven, want al sinds 1980 geeft ze muziekles op verschillende scholen: waarvan al 25 jaar bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en 19 jaar op het Daltoncollege in Voorburg. 

Amar El Ajjouri
Amar El Ajjouri (1971) doceert, presenteert, acteert, traint en regisseert. Theater leent zich bij uitstek voor hettonen, duiden en leren begrijpen van het leven. Vanuit die visie ontwikkelde en regisseerde Amar meerdere theatervoorstellingen met jongeren. Hij stond zelf op de planken met verschillende cabaretshows. 

Milou Adjanga
Milou Adjanga is een Rotterdamse presentatrice. Ze werkt voor het Internationaal Film Festival, Passionate Bulkboek, Pictoright en Theater Rotterdam. Daarnaast is ze zakelijk leider van muziektheatergezelschap RAAF. Door haar ervaring als theaterdocent en trainingsactuer weet Milou als geen ander haar gasten en het publiek met elkaar in contact te brengen.

Camille Pidou
Camille is geboren en opgegroeid in Frankrijk en was 9 jaar oud toen zij begon met dansen. Vanaf haar 18e studeerde zij aan dansopleiding bij Codarts. Na haar studie werkte zij bij o.a. Introdans, De Stilte, Internationaal Danstheater en Isabelle Beernaert en nu bij Lonneke van Leth. Camille geeft daarnaast les en is ook repetitor.