Aanmelden (beeldend)

JE KAN NIET MEER AANMELDEN VOOR DE RTA 2020! DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN! 

Wat leuk dat je wilt deelnemen aan de Rijswijk Talent Award 2020 Beeldende Kunst. Schrijf je in via het onderstaande formulier. Aanmelden kan uiterlijk tot zondag 11 oktober. Let op: aanmeldingen na 11 oktober worden niet meegenomen in de selectie.


Voorwaarden voor deelname:

– Je bent tussen de 8 en 108 jaar oud;
– Je woont/ woonde in Rijswijk en/of je bent (of was) aangesloten bij een Rijswijkse culturele- of kunstvereniging of Rijswijkse onderwijs instelling;
– Je bent een amateurkunstenaar (professionals zijn uitgesloten van deelname);
– Je hebt een talent in de beeldende kunst (schilder- en tekenkunst, grafiek, video- en fotografie, digitale kunst, 3D of fashion design);
– Je kunstwerk is gerelateerd aan het thema ‘Thuis’;
– Je bent beschikbaar als je genomineerd wordt op zondag 1 november;
– Je bent beschikbaar als finalist op zondag 15 november;
– Je voldoet aan één of meerdere van de bovenstaande voorwaarden.


Rijswijk Talent Award gebruikt diverse beeldmateriaal van deelnemers of van hun werk voor, tijdens en na het event. Dit beeldmateriaal wordt gebruikt voor publiciteitsdoeleinden. We vermelden de naam van de fotograaf van het kunstwerk (indien bekend bij de organisatie) en/of de naam van de kunstenaar. De deelnemer gaat automatisch akkoord met de publicatie van het beeldmateriaal. Je kunt eventueel  bezwaar maken door te mailen naar info@rijswijktalentaward.nl.

    Persoonsgegevens

    Voorronde
    De voorronde vindt plaats op 31 oktober en 1 november 2020. Op zondag 1 november heb je de mogelijkheid om je werk toe te lichten en ontvang je van de jury feedback op je werk. De uitslag wordt achteraf schriftelijk bekend gemaakt.

    Ik ontvang graag 6 maanden een GRATIS proeflidmaatschap van de NABK (Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars) t.w.v. € 39,-. Het lidmaatschap stopt vanzelf. Kijk op www.nabk.nl/voordelenIk ontvang graag 6 maanden GRATIS een proefabonnement op Kunstenaar Magazine (13 nummers) t.w.v. € 9,90. Dit abonnement stopt vanzelf.